sarud plazs 20180414

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy Sarudon mindig történik valami fejlesztés. Nincs ez másképp idén sem, ugyanis nyáron már egy homokos plázs fogadja a fürdőzöket az Élményfalu strandján! Emellett azonban további újdonságok, többek közt új étterem is várja a nyaralókat 2018-ban.

 

 

A folyamatban lévő fejlesztéseknek köszönhetően Sarudon ismét emelkedik a szolgáltatások száma és színvonala, lássuk, milyen további újdonságok várhatóak: közel 300 méter hosszú új part, sportpályák, szabadtéri fitnesz park, árnyékolók, óriás homokozó

2018-ban rendeződött a part jogi helyzete, s elkezdődik a mentett oldali fejlesztés is. Megújul a Matula Ifjúsági tábor, új vendéglátó egységek nyitnak, ezzel bővül a vendéglátás kínálata és gyorsabb lesz a kiszolgálás. Május 19-től már várja vendégeit a település, ekkor már lehet strandolni, sportolni, Aquaglidozni.

- 2018. júniusában nyitják a parkoló mellett (nem a Kalandpart területén) a TrambulinPartot, az ország legnagyobb szabadtéri ugrálóparkját.

- Befejeződik a Csapatbázis - közösségfejlesztő központ felújítása, így lehetőség nyílik tréningezni és bulizni is.

- Rohamos tempóban épül a falu új étterme, a Sulyom, ahol nyáron már szeretnének vendéget fogadni a házigazdák

- A napokban megtörténik a Huculudvar Lovasközpont minősítése. A Tisza - tó egyetlen minősített lovardájaként fogják itt várni a lovagolni vágyó helyieket és vendégeket.

- Új hajósiskola indul májusban! A Kormányosképző a Balaton egyik legnépszerűbb oktató csapatát hozza el a Tisza-tóra.

Mi lesz még? Sok-sok aktív- és kulturális program, folytatódik a Sarud Session, a sportrendezvények és az oktatások.

Ezek a fejlesztések és programok az Élményfalu saját beruházásában valósulnak meg. Az Élményfalu csapata élettel és emberekkel tölti meg Sarudot, és igyekszik egy igazi, értékeit őrző, élő ÉLMÉNYFALUT építeni a Tisza-tónál.

 

https://www.facebook.com/elmenyfalu.hu/