Várja vendégeit a Tisza tavi Vízi Sétány és Tanösvény2„Vissza a természetbe” - avagy újra várja vendégeit a Tisza-tavi Vízi Sétány és Tanösvény!
Rendhagyó szakvezetések mellett az idei évben is számos programmal és rendezvénnyel várják az érdeklődőket, melyekről a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság honlapján található bővebb információ.

Várja vendégeit a Tisza tavi Vízi Sétány és TanösvényProgramjainkon kicsiknek és nagyoknak is készülünk különböző bemutatókkal, játékokkal, kézműves foglalkozásokkal és a tavalyi évben is nagy sikert aratott madárgyűrűzésekkel. Az idei évben is várjuk óvodás és iskolás csoportjainkat, akik előzetes bejelentkezéssel kérhetik a pontonkénti szakvezetés helyett a 1,5 órás kísérő szakvezetést és extra programok igénylésére is lehetőség van. Várja vendégeit a Tisza tavi Vízi Sétány és Tanösvény3Az idei évben az ugyancsak Poroszlón található Tisza-tavi Ökocentrum kedvezményes osztálykirándulás csomagajánlatainak igénybevételével is ellátogathatnak hozzánk az óvodások és iskolások Ökocentrum látogatással és akár Tisza-tavi hajókázással összekötve.

A kedvezményekről bővebben itt tájékozódhatnak ⇒

Fedezze fel újra a Tisza-tavi Vízi Sétányt és Tanösvényt 2000 lépéssel a víz felett!

Várja vendégeit a Tisza tavi Vízi Sétány és Tanösvény4Bővebb információ:
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Forrás: hnp.hu