SétakocsikázásA Tisza-tavi Mini ZOO immár sétakocsikázást is biztosít Sarud vendégei számára.

Barati kerékpározás a Tisza-tó körül, sarudi indulással! Mindegy, hogy milyen járművel tartasz velünk, a fontos, hogy emberi erővel hajtott legalább 1 (2 vagy több) kerekű szerkezet legyen.

Abádszalóki városnapok, hal- és vadfőző versennyel, trófeakiállítással, hungarikumokkal, kézműves kirakodóvásárral, bajai halászléfőzők, karcagi birkafőzők, szüreti felvonulás, szüreti bál.

JuhÉÉÉtvége Szent Mihály Napjához kapcsolódóan 2017. szeptember 30. és október 1. között a Tisza-tavi Ökocentrumban. Mihály napja - az állatok legelőről visszahajtásának ideje. Legyen Ön is pásztor, terelgesse juhainkat! Vegyen részt pásztorjátékainkon!

A Tisza-tavi Madaras Fesztivál keretében 2017. október 14-15-én különböző programokkal várják az érdeklődőket a Tisza-tavi Ökocentrumba a Madaras hétvégére. A programok között lesz madárbemutató és röptetés. Madaras természetfotó kiállítás, madármegfigyelő kishajós túra, kormoránok és pelikánok látványetetése valamint tematikus kézműves foglalkozás és kirakodó vásár.