SétakocsikázásA Tisza-tavi Mini ZOO immár sétakocsikázást is biztosít Sarud vendégei számára.

termeszet operahaza 20170728 30A Természet Operaháza, egy nagyszabású komolyzenei rendezvény, mely egy háromnapos fesztivál keretén belül kerül megrendezésre 2017. július 28-29-30-án.

tisza tavi vagta20170729A Tisza-tavi Vágta, a Nemzeti Vágta tiszafüredi előfutama kerül megrendezésre 2017. július 29-én. Nyeregbe vidék,nyeregbe Magyarország!

Tiszaszőlős falunap2017-ben immár 15. alkalommal kerül megrendezésre a Tiszaszőlősi Falunap, melyen neves vendégekkel és változatos programokkal várják kedves vendégeiket a szervezők.

Dinnyetörő FesztiválA Dinnyetörő Fesztivál egy zenés-kulturális életérzés. Pártfüggetlen rock rendezvény, egy kisvárosban, Hevesen.  Ha érdekel egy fiatalok által, kétkezi munkával szervezett és megrendezett fesztivál, akkor itt a helyed.

strandparty es csoroge fesztival 20170813Megtudhatják a csöröge fánk titkát! Ha nem, az se baj, de biztosan ízleni fog a hagyományos népi édesség. Kíséretképpen szórakoztató, igényes műsorok biztosítják a kikapcsolódást.

sarudi lakodalmasKulturális és gasztronómiai rendezvény

További információk: www.sarud.hu/sarudi-lakodalmas/

Sarudi Hagyományőrző Népdalkör és Sarud Község Önkormányzata ismét megrendezi a falusi lakodalmat megidéző népi játékot, menyasszonnal, vőlegénnyel, népdalokkal, zenével, tánccal