europa masodik legnagyobb vizijatszotere sarudonVízi és szárazföldi attrakciókkal várja a családokat, fiatalokat és céges csapatépítések résztvevőit az Élményfalu – a Tisza-tó Kalandközpontja Sarudon. A Tisza-tó egyre népszerűbb mind a külföldi, mind pedig a belföldi turisták körében.

eurostrandA "Minden egyben vízpart!" A Tisza-tó partján az egyetlen hely, ahol mindent egyben megtalál: strand, étterem, szállás. A szabadvízű strand közelében folyó Kis-Tiszának köszönhetően folyamatosan biztosított a kiváló vízminőség. A füves töltésoldalon lehetőség van napozni, pihenni.

poroszlo strandA poroszlói szabad strand a Tisza-tó talán legkedveltebb fürdőző helye, különösen a családosok számára, ahol lehetőség van vízi bicikli, kajak, kenu és kerékpár bérlésre. A strand partja homokos, a tó lassan mélyülő vize kiváló lehetőséget kínál a strandolni vágyóknak, a kisgyermekektől egészen az idősebb korosztályig.

kiskore strandA kiskörei strand a környék egyik legjobban kiépített fürdőhelye. Egyedüli sajátossága, hogy a strand itt van legközelebb a folyó medréhez, így a hűsölni vágyó látogató szinte az élő Tiszában lubickolhat. Az élő víz páratlan varázsa, az egyedülálló növény és állatvilág az első pillanatban rabul ejt mindenkit.

abadszalok strandA strand területén a 400 méter hosszú plázs ad lehetőséget napozásra, kikapcsolódásra a strandolóknak. A TISZA-TÓ a vízpartot kedvelők Mekkája, ahol a vízi sportok szerelmesei is hódolhatnak kedvtelésüknek.