europa masodik legnagyobb vizijatszotere sarudonVízi és szárazföldi attrakciókkal várja a családokat, fiatalokat és céges csapatépítések résztvevőit az Élményfalu – a Tisza-tó Kalandközpontja Sarudon. A Tisza-tó egyre népszerűbb mind a külföldi, mind pedig a belföldi turisták körében.

A tavat a változatosság jellemzi, a vízisportoktól a horgászaton keresztül az öko- és a kerékpáros turizmust kedvelőkig, mindenki megtalálja a számítását. Sarud sem akar lemaradni, s az Élményfaluval szeretnének minél több vendéget csábítani a Tisza-tó jobb partjára.

Legújabb attrakciójuk egy különleges vízijátszótér - az Aquaglide. Ez a vízi élménypark egy 2400 négyzetméteres, több mint harminc elemből álló vidámpark, amelynek elemeit Amerikában tervezték, ahonnan az AQUGLIDE világhódító útjára indult. A sarudi installációt német forgalmazó szállította a Tisza-tóhoz, és építette fel kevesebb, mint egy hét alatt, a cég nemzetközileg kidolgozott minőségi és biztonsági előírásainak megfelelően – mondta Kücsön Gyula, az Élményfalu Kft. ügyvezetője Közép-Európa legnagyobb, a kontinens második legnagyobb vízi játszóteréről.

A létesítményt egyszerre száz gyermek és felnőtt használhatja, akik egy órát tölthetnek a különböző csúszdákon, mászófalon, felfújható akadályokon, egyensúlyfejlesztő elemeken, libikókákon, ügyességi játékokon, de van lehetőség napijegy váltására is. Az Aquaglide vízijátszótér biztonságos működését és az előírt szabályok betartását folyamatosan felügyelik az élménypark munkatársai.

A vízi játszótér környezetében 160-260 centiméter a vízmélység, a játékokat pedig 110-210 centiméter magas vendégek használhatják csakis mentőmellény viselésével. Kücsön Gyula kifejtette, a játszópark csapatépítő tréningek megtartására, s vetélkedők lebonyolítására is alkalmas, a következő hónapokban szeretnének is szervezni ilyen eseményeket animátoraik segítségével.

További információ: http://www.elmenyfalu.hu/