lugasapartmanokA Lugas Apartmanok Sarud csendes utcájában kínálnak szálláshelyet családok, baráti társaságok számára. A vendégeket négy, egymással szomszédos, új építésű, 5-6 férőhelyes parasztház várja hangulatos szobákkal, jól felszerelt konyhával és fürdőszobával. A házak között kutyabarát szálláshely is található.

Dusmáta vendégház, Sarud1Sarudon vízparthoz, strandhoz közeli 10 személyes földszintes vendégházunkba várunk minden kedves pihenni, kerékpározni, horgászni vágyó 6-10 fős családot, baráti társaságot. A ház csak egyben bérelhető! 

bubos vocsokA Búbos vöcsök Porta az Élményfalu egyik leghangulatosabb szálláshelye nem messze Sarud központjától. Ez a ház egy érintetlen kis szépség, külön kis kerttel, ami tele van gyümölcsfákkal.A vályog által nyújtott természetes klíma, a szőlővel befutott kerti pihenő és a házacska berendezésének tisztasága és egyszerűsége nyugalmat sugároz.

csapatbazis sarudA Csapatbázis az Élményfalu cégek, csoportok, csapatok és táborok számára épített bázisa. Sarud vízparthoz legközelebbi kőházakból álló szálláshelye. Jelenleg 12 db apartmanból álló egység, ahol a berendezés minden elemében megegyezik az Élményportának nevezett felújított parasztházainak részleteivel, a padlótól a lámpákig.

halaszsas porta sarudA Halászsas Porta az Élményfalu vízhez legközelebbi egyéni szálláshelye. Egy eldugott kis házikó, egy nyugalmas tér mellett, a Tisza-tó közelében. Az egyetlen olyan Élményportánk, ami nem parasztház, egykori építője egy kedves kis családi búvóhelynek szánta.

jegmadar porta sarudA Jégmadár Porta az Élményfalu első felújított háza Sarudon. A legkedvesebb szálláshelyünk. A parasztház a falu központjában található, nem messze a falumúzeumtól és a templomtól.

kikocsag porta sarudA Kis kócsag Porta Sarud központjában található. A lakóit kellemes falusias környezet, teljesen felújított parasztház várja, az egyszerűség és a nyugalom jegyében. Kevesebb, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázisától.

nagy kocsag porta sarudA Nagy kócsag Porta az Élményfalu egyik legszebb, legszínesebb szálláshelye Sarud központjában található, nem messze a falumúzeumtól és a templomtól. Ez a ház a minta mindegyik felújításra váró házunk számára. Tágas terek, hatalmas konyha/közösségi tér, s tágas fedett terasz, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket.

szarcsa porta sarudA Szárcsa Porta az Élményfalu egyik legnyugodtabb szálláshelye, majdnem a falu szélén. A falu főútjától messzebb, azonban a parthoz közelebb (kb. 1,5 km) található. A vidéki élet emlékeit magán őrző, teljesen felújított parasztház a mai kor igényeinek megfelelően került berendezésre.

szurke gem porta sarudA Szürke gém Porta az Élményfalu legkülönlegesebb szálláshelye. Egy teljesen felújított parasztház, a falu központjában. Különlegessége a mérete, hiszen közel 200 m2 a vendégek által használható fedett, zárt és fűtött terület.