Európában egyedülálló természeti kincsnek számít a Tisza-tó, hatalmas vízfelülete pedig mind a kezdő, mind a gyakorlott evezősök számára kitűnő választás lehet egy aktiv kiránduláshoz. A Tisza-tó valódi vízi világát -vadvizországot- leginkább vízi járművekkel fedezhetjük fel, melyekkel a tó legrejtettebb ösvényeit is bejárhatjuk, megismerhetjük.

A sarudi Tündérrózsa hajókikötő számos szolgáltatással várja a Tisza-tavi kalandokra kíváncsi vendégeket, horgászokat, akitív kikapcsolódást keresőket. Csónaktúra, csónak-, kajak kölcsönzés, horgászat etetett helyen, kishajóvezetői tanfolyam szervezése mellett különleges szolgáltatásokat is biztosít.

tunderfatyolMadárrezervátum-túra (75 perces és 2 órás körutak a lagúnák világába)
Tisza-tavi körút (4 és 5 órás kirándulások sok-sok madárral)
Óhalászi emlékek, az elárasztott falu (4 órás túra a Holt-Tiszára és az Óhalászi szigetre. Kilátó, romok, kormorántelep, lagúnák)

Az élő Tisza legnagyobb horgász- és jachtkikötője az év minden napján folyamatosan nemcsak a horgász csónakoknak, hanem egyre több sport és túrahajónak is „otthont" ad, szakszerű kikötői szolgáltatást, vízi és szárazföldi bázistelepet biztosít. Számos tematikus csónaktúra áll az érdeklődő vedendégek rendelkezésére.

A sarudi Tündérrózsa hajókikötő számos szolgáltatással várja a Tisza-tavi kalandokra kíváncsi vendégeket, horgászokat, aktív kikapcsolódást keresőket. Csónaktúra, csónak-, kajak kölcsönzés, horgászat etetett helyen, kishajóvezetői tanfolyam szervezése mellett különleges szolgáltatásokat is biztosít.

Felzárkózik a Tisza tavi vitorlázásA Tisza-tó egyre népszerűbb célpontja a magyar és külföldi turistáknak. A tömeg hiánya, természet érintetlen szépsége, a be nem épített zöld vízpart, a sokféle kikapcsolódási lehetőség és a gyors és kényelmes elérhetőség a családok, természetszeretők illetve a vidéki élet nyugalmát keresők számára olyan adottságok, ami miatt újra dinamikus fejlődésnek indult ez az ország korábban oly népszerű vidéke.