bibiliai etkek versenye 2018Idén májusban ismét megrendezésre kerül az immár hagyományos Bibliai Étkek Versenye a Tisza-tó partján fekvő Sarudon.

A tavalyi nagysikerű bemutatkozás folytatásaként 2018-ban is megrendezzük a Tisza-tó első Félmaraton rendezvényét.

tisza tavi vagta 2018Tisza-tavi Vágta, a Nemzeti Vágta tiszafüredi előfutama idén 3. alkalommal kerül megrendezésre 2018. június 30-án.

tavi napok 2018Idén is megrendezésre kerül a Decathlon Tavi Napok a Tisza-tónál, Tiszafüreden! A program során számos sporteszköz ingyenes tesztelésére, sportágak kipróbálására nyílik lehetőség mind a vízen és a vízparton. A TISZA-tó Expó keretében a környező települések főbb szolgáltatói és maguk a települések is bemutatkozhatnak.

halasnapok 2018v2Idén ünnepli 40 éves jubileumát a Tisza-tó egyik legnépszerűbb rendezvénye, a Tiszafüredi Halasnapok. Három estén át koncerteznek a magyar könnyűzenei paletta népszerű zenekarai. Itt lesz többek között a Tankcsapda, akik a jubileum jegyében járják az országot, hiszen a zenekar alapítója és énekese, Lukács László 2018-ban lesz 50 éves.

termeszet operahazaA Természet Operaháza egy minden évben megrendezésre kerülő operafesztivál a Tisza-tónál. A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál minden év júliusában kínál felejthetetlen és exkluzív kikapcsolódást a komolyzene, a természet és az aktív pihenés szerelmeseinek, hiszen ez a fesztivál mindezeket összehangolva invitálja az érdeklődőket a csodálatos Tisza-tó partjára változatos programokkal.

turaevezos regattaA világon egyedülálló evezős verseny Sarudon, az Élményfaluban!