lugasapartmanokA Lugas Apartmanok Sarud csendes utcájában kínálnak szálláshelyet családok, baráti társaságok számára. A vendégeket négy, egymással szomszédos, új építésű, 5-6 férőhelyes parasztház várja hangulatos szobákkal, jól felszerelt konyhával és fürdőszobával. A házak között kutyabarát szálláshely is található.

Dusmáta vendégház, Sarud1Sarudon vízparthoz, strandhoz közeli 10 személyes földszintes vendégházunkba várunk minden kedves pihenni, kerékpározni, horgászni vágyó 6-10 fős családot, baráti társaságot. A ház csak egyben bérelhető! 

A Búbos vöcsök Porta az Élményfalu egyik leghangulatosabb szálláshelye nem messze Sarud központjától. Ez a ház egy érintetlen kis szépség, külön kis kerttel, ami tele van gyümölcsfákkal.A vályog által nyújtott természetes klíma, a szőlővel befutott kerti pihenő és a házacska berendezésének tisztasága és egyszerűsége nyugalmat sugároz.

A Csapatbázis az Élményfalu cégek, csoportok, csapatok és táborok számára épített bázisa. Sarud vízparthoz legközelebbi kőházakból álló szálláshelye. Jelenleg 12 db apartmanból álló egység, ahol a berendezés minden elemében megegyezik az Élményportának nevezett felújított parasztházainak részleteivel, a padlótól a lámpákig.

A Halászsas Porta az Élményfalu vízhez legközelebbi egyéni szálláshelye. Egy eldugott kis házikó, egy nyugalmas tér mellett, a Tisza-tó közelében. Az egyetlen olyan Élményportánk, ami nem parasztház, egykori építője egy kedves kis családi búvóhelynek szánta.

A Jégmadár Porta az Élményfalu első felújított háza Sarudon. A legkedvesebb szálláshelyünk. A parasztház a falu központjában található, nem messze a falumúzeumtól és a templomtól.

A Kis kócsag Porta Sarud központjában található. A lakóit kellemes falusias környezet, teljesen felújított parasztház várja, az egyszerűség és a nyugalom jegyében. Kevesebb, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázisától.

A Nagy kócsag Porta az Élményfalu egyik legszebb, legszínesebb szálláshelye Sarud központjában található, nem messze a falumúzeumtól és a templomtól. Ez a ház a minta mindegyik felújításra váró házunk számára. Tágas terek, hatalmas konyha/közösségi tér, s tágas fedett terasz, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket.

A Szárcsa Porta az Élményfalu egyik legnyugodtabb szálláshelye, majdnem a falu szélén. A falu főútjától messzebb, azonban a parthoz közelebb (kb. 1,5 km) található. A vidéki élet emlékeit magán őrző, teljesen felújított parasztház a mai kor igényeinek megfelelően került berendezésre.

A Szürke gém Porta az Élményfalu legkülönlegesebb szálláshelye. Egy teljesen felújított parasztház, a falu központjában. Különlegessége a mérete, hiszen közel 200 m2 a vendégek által használható fedett, zárt és fűtött terület.